Stranden in Arraial d'Ajuda

 

In Arraial d’Ajuda heeft u de keuze tussen 8 prachtige en adembenemende stranden, elk met hun typische kenmerken. Ten noorden vindt u familie vriendelijke stranden. Meer naar het centrum toe liggen de hippe stranden waar de jongeren zich verzamelen. Meer naar het zuiden vindt u de half verlaten stranden, perfect voor lange wandelingen in het zand en het ontdekken van de natuurlijke schoonheden.

 

praia apaga fogo arraial dajuda Apaga Fogo Strand

Dit eerste strand gelegen juist naast de rivier rio Bunrahém, is ideaal voor families met kinderen vanwege haar altijd kalme zee en natuurlijke zwembaden die gevormd worden bij laag tij. Hier vind u verschilende zoals kajakken, windsurfen en zeilen.

praia aracaipe arraial d'ajuda Araçaipe Strand

Ook hier vindt u een kalme en rustige zee met natuurlijke zwembaden gevormd door de koraalriffen bij laag tij, ideaal voor snorkelen. Dit strand is bedekt met duizenden minuscule schelpjes wat haar typische kleur geeft. Er bevinden zich hier vele hotels, kiosken, beach-bars en restaurants en het is er iideaal voor de beoefening van kitesurf.

praia d'ajuda dos pescadores dos nativos arraial dajuda Praia d'Ajuda (dos pescadores of dos nativos)

Dit strand is gelegen dicht bij het centrum van Arraial d'Ajuda. De zee is er kalm en vooral bezocht door de lokale bevolking. Hier vind u enkele kiosken en er is een natuurlijke haven voor de vissersboten.

 

1 . 2 . 3

 

arraial dajuda praias pousadas hotels igreja brasil